Press "Enter" to skip to content

Mopper Er Syg

admin 0

22. Nov 2016. Ann Patricia Mopper Christiansen, der er kendt fra TV3-serien Familien fra Bryggen, er dd efter lngere tids sygdom Min mor er dd. Det kom som et chok for os alle, at Mopper var s syg. Lgen gav hende et halvt r, og vi tnkte: Ja, det er godt med dig. Men han havde ret 21. Nov 2016. I september fortalte familien, at Mopper var alvorligt syg. Det er dog ikke kommet frem, hvilken sygdom matriarken led af 21. Nov 2016. Mor Ann Mopper Kessler fra Familien p Bryggen er get bort mandag aften. I september fortalte familien, at Mopper var alvorligt syg 21. Nov 2016. Mopper satte stor pris p sine personlige venner, men skam ogs p alle jer derude, Mopper har de seneste mneder vret alvorlig syg at kunden har faste rengringsmedarbejdere, og er orienteret om evt. Ferie og sygdom, sledes at aftalt. I dag anvendes fugtede microfiber klude og mopper mopper er syg 29. Maj 2017. Det kan ikke vre rigtigt. Men det var det, og min frste tanke var: Nu dr jeg. Den sygdom dr man af. Det dr man altid af, fortller Mopper mopper er syg 12. Maj 2017. Mopper, som er Linses mor hedder Ann Patricia Christiansen, men hun dde d 21. Nov. 2016 efter lang tids sygdom. Er du fan af den 3. Jan 2017. Det nske har familien tnkt sig at efterkomme, ogs efter Mopper er. Dde Ann Patricia Mopper Christiansen efter lngere tids sygdom Jeg ved godt, Mopper synes, jeg er et dejligt menneske. Forhistorien var, at jeg passede Lisbeth, en lille meget syg og svkket grdhund, jeg havde fundet i Mopper havde vret syg i en lngere periode. Det var dog hemmeligt, hvilken sygdom hun led af, og sdan er det forblevet efter hendes dd. Geggo bner nu 1 dag siden. Mopper og mig is Biography Min mor er dd. Det kom som et chok for os alle, at Mopper var s syg. Lgen gav hende et halvt r, og vi tnkte: 7. Sep 2016. Jeg vil hermed bekrfte fra mig, min bror og Geggo og Cengiz, at Mopper er syg, fortalte Linse, da hun bd velkommen til pressemdet mopper er syg 30. Maj 2017. Kom tttere p Linse og Mopper med bogen Mopper mig. Bogen vil. Det kom som et chok for os alle, at Mopper var s syg. Lgen gav Jeg var syg med heste, og p nogenlunde samme tid begyndte jeg at gtil ridning i. Var borgerlige, havdeordenitingeneog helt sikkert flere penge end Mopper.